Karriär


Nyckeln till vår framgång är människorna som jobbar hos oss och vi jobbar aktivt för att nå vår vision om branschens nöjdaste medarbetare.

Det enda sättet för oss att lyckas med vår höga målsättning är att våra medarbetare mår bra, utvecklas och känner engagemang, gemenskap och respekt på jobbet. Att vara en säker arbetsplats är såklart grundläggande för oss. Ingen ska bli skadad eller råka ut för en allvarlig olycka på jobbet.  

Våra Eleda-bolag präglas av ett starkt entreprenörskap och driv där du ofta har stor frihet under ansvar. Vi söker alla möjliga roller – allt från mättekniker, arbetsledare, entreprenadingenjörer, anläggare, projektledare, elkraftsmontörer till platschefer.

Vill du vara med och bygga infrastruktur för framtidens hållbara samhälle? Surfa in på våra bolags karriärsidor för att se om vi ett ledigt jobb som passar dig.

Till Eleda söker vi just nu en Internal Control Manager. Läs mer hos rekryteringskonsulten här.

Lediga jobb på våra bolag

 • Akeab: utför entreprenadprojekt inom kabel och anläggning, rullar ut fibernät och installerar VA, fjärrvärme och utför vägunderhåll. Finns i södra Sverige.
 • Craftor: leverantör av entreprenader för framtidens driftsäkra elnät och anläggningar. Finns över hela Sverige.
 • Gatu och Väg Väst: anläggningsföretag som är specialiserat på underhåll av betongkonstruktioner – broar, kraftverk, hamnanläggningar och andra konstruktioner. Finns i sydvästra Sverige.
 • JVAB: driver entreprenadprojekt inom mark, väg, vatten och avlopp, samt gör anläggnings- och konstruktionsarbeten. Finns i Stockholmsregionen.
 • Mark & Energibyggarna: erbjuder tjänster inom anläggning och entreprenad inom energi, infra, mark och betong. Finns i västra Sverige.
 • One Nordic: leverantör av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Finns i hela Sverige.
 • Salboheds: utför mark- och anläggningsarbeten inom data- och logistikcenter, VA, fjärrvärme, samt vägar. Finns i Mellansverige.
 • Eleda Norge:
  • Gjermundshaug Anlegg: utför bygg- och anläggningsarbeten inom vatten, avlopp, vägar och järnvägar. Finns i Innlandet i Norge.
  • Anlegg Øst Entreprenør: en totalentreprenör inom väg, järnväg, vatten, avlopp, energi, konstruktioner och energi. Finns i Innlandet i Norge.

Följ Eleda eller något av våra bolag på Linkedin.

Om GDPR

När du ansöker till ett jobb på Eleda måste du godkänna att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen, GDPR. Personuppgifterna kommer att raderas från vår databas i rekryteringssystemet inom 2 år efter din senast sökta tjänst.