Karriär


Nyckeln till vår framgång är våra medarbetare och vi jobbar aktivt för att skapa ett hållbart arbetsliv.

Det enda sättet för oss att lyckas med vår höga målsättning är att våra medarbetare ska må bra, känna engagemang och delaktighet samt växa och utvecklas.  

På Eleda erbjuder vi jobb som på riktigt resulterar i ett bättre samhälle för oss alla att leva i. Hos oss får du möjlighet till spännande och utmanande arbetsuppgifter och du utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister.

Jobba hos oss

Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle? Vi är alltid på jakt efter talanger inom alla delar av företaget. Välkommen till en inspirerande arbetsplats som präglas av ett starkt entreprenörskap och stor öppenhet – både lokalt och centralt.

Skicka gärna in en spontanansökan så har vi dina uppgifter när vi ska anställa din typ av profil nästa gång!

Om GDPR

När du ansöker till ett jobb på Eleda måste du godkänna att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen, GDPR. Personuppgifterna kommer att raderas från vår databas i rekryteringssystemet inom 2 år efter din senast sökta tjänst.